Ray Dalio
Principai

Ray Dalio

Principai

gyvenimas ir darbas

Autorius:
Pavadinimas:
Principai
Diktorius:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
21 val. 52 min. 35 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
9786098254198
Išleidimo duomenys:
Liūtai ne avys 2019 | Klaipėda
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Ray Dalio yra vienas sėkmingiausių pasaulio investuotojų ir verslininkų. Knygoje „Principai: gyvenimas ir darbas“ jis dalijasi netradiciniais principais, kuriuos sukūrė, patobulino ir naudoja pastaruosius keturiasdešimt metų, siekdamas sėkmingų rezultatų tiek gyvenime, tiek ir versle. Šiuos principus gali pritaikyti bet kuris asmuo ir visos organizacijos.
1975-tais metais Ray Dalio savo dviejų kambarių bute Niujorke įkūrė investicinę įmonę „Bridgewater Associates“. Darbo principas būdavo itin paprastas: Ray nuodugniai patikrindavo savo klientų sąskaitas, tada statydavo save į jų vietą, pagalvodavo ir patardavo, ką jis darytų užsakovų situacijoje. Po poros metų verslininkas pradėjo rašyti savo principus, kuriais remdamasis, priimdavo sprendimus investuojant.

Po keturiasdešimties metų ši kompanija uždirbo daugiau pinigų savo klientams, nei bet kuris kitas draudimo fondas istorijoje. „Bridgewater Associates“ patenka tarp penkių svarbiausių Jungtinių Amerikos Valstijų įmonių. Žurnalas „Times“ Ray Dalio įtraukė į šimto įtakingiausių žmonių pasaulyje sąrašą. Knygoje „Principai: gyvenimas ir darbas“ autorius atskleidžia, ko jis išmoko per savo karjerą.

Raktažodžiai