Spencer Johnson
Kelias iš labirinto

Spencer Johnson

Kelias iš labirinto

efektyviausias būdas išsilaisvinti ir įveikti gyvenimo kliūtis

Autorius:
Pavadinimas:
Kelias iš labirinto
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
9786094373831
Išleidimo duomenys:
Eugrimas 2019 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Projekto „MoBiLait: mokymosi galimybių atvėrimas žmonėms, negalintiems skaityti įprasto spausdinto teksto, per Lietuvos bibliotekų tinklą“ leidinys.

Spencer Johnson bestseleris „Kas paėmė mano sūrį?“ susilaukė didžiulės sėkmės, kurią įrodo 28 mln. visame pasaulyje parduotų šios knygos egzempliorių. Daugybei gerbėjų pirmoji knyga padėjo išspręsti įvairias tiek asmeninio, tiek profesinio gyvenimo problemas. Antrojoje knygoje „Kelias iš labirinto“ autorius atsigęžia į tuos, kurie liko labirinte. Nuo ko pradėti problemų sprendimą?

Trumpam grįžkime į pirmosios knygos siužetą. Du veikėjai – AK ir OK – susiduria su netikėtais iššūkiais, nes dingo jų sūris, simbolizuojantis viską, kas jų gyvenime svarbu – gerą darbą, santykius, pinigus, sveikatą, didelį namą ar pripažinimą... OK drąsiai priima šiuos pokyčius ir netrunka surasti išeitį, o AK taip ir lieka įkalintas labirinte. Jis - tai visi, kurie nebenori taikstytis su esama situacija, tačiau nežino, nuo ko pradėti pokyčius.

Būtent jie yra antrosios Spencer Johnson knygos „Kelias iš labirinto“ tikslinė auditorija. Tęsdamas alegorinę pasakojimo tradiciją, jis toliau kuria istoriją apie tai, kaip įgyti pasitikėjimo savimi, išplėsti mąstymo ribas, peržengti komforto zoną ir išnaudoti pokyčius kuriant savo gerbūvį.

Knygą „Kelias iš labirinto“ perskaitysite vos per kelias valandas, tačiau jos siunčiama žinia išlieks metų metus, ji pakeis jūsų gyvenimą. Alegorinis pasakojimas įdomus ir įtraukiantis, todėl tinka bet kokio amžiaus bei išsilavinimo skaitytojams. Ar išdrįsite pabandyti pasprukti iš labirinto?

Spencer Johnson (1938–2017) – amerikiečių gydytojas ir rašytojas, kurį labiausiai išgarsino jo alegorinių knygų serija „Kas paėmė mano sūrį?“ bei kitos motyvacinės knygos. Jo kūriniai buvo išversti į 26 kalbas ir susilaukė tarptautinio pripažinimo.