Joey Graceffa
Edeno išrinktieji. Kn. 2

Joey Graceffa

Edeno išrinktieji. Kn. 2

romanas

Autorius:
Pavadinimas:
Edeno išrinktieji. Kn. 2
Diktorius:
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
10 val. 4 min. 53 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
9786098233193
Išleidimo duomenys:
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Trilogijos „Edenas“ antroji knyga.

Dvi mergaitės, du likimai.

Jarou – išrinktoji, ji priklauso Edeno elito grupei ir yra vienos galingiausių bei svarbiausių Edeno moterų duktė. Specialioje elitinėje „Ažuolų“ mokykloje besimokanti Jarou galėtų sugadinti gyvenimą bet kam, kas pasipainios jai po kojų. O kol kas jos gyvenimas tiesiog vienas pašėlęs vakarėlis po kito. Taip buvo iki tol, kol ji sutiko nepaprastą mergaitę alyviniais plaukais – Lark.

Rovena visą gyvenimą bėga ir slapstosi. Ji yra nelegalus antras vaikas šeimoje. Griežtai prižiūrimame pasaulyje, jos egzistavimas laikomas grėsme visuomenei. Tokie vaikai dažniausiai sulaukia mirties. Po to, kai Rovenos tėvas išdavė šeimą, o mama buvo nužudyta vyriausybės, Rovena atranda visą miestą žmonių, tokių kaip ji. Pagaliau ji pasijunta saugi savotiškame požeminiame rezervate, kur išsaugotas ir paskutinis šioje Žemėje medis. Čia Rovena sutinka ir drąsųjį Laklaną, kuris tampa daugiau nei draugu. Tačiau netrukus merginą sugauna vyriausybė. Nuo tada niekas nieko apie Roveną nežino.

Šios dvi visiškai skirtingos mergaitės randa kai ką, kas jas sieja. Užplūdę prisiminimai jų gyvenimus pakeis dramatiškai. Net ir dirbtinio intelekto valdomas miestas, kuriame žmonės gyvena, kol bus atkurtas visiškai sunykęs išorinis pasaulis, nebebus toks pat.