Vytautas Čepas
Siena

Vytautas Čepas

Siena

dokumentinis romanas

Autorius:
Pavadinimas:
Siena
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio puslapių skaičius:
344
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
9786094664304
Išleidimo duomenys:
Tyto alba 2019 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
5.0
1 įvertinimas
viršelis
Aprašymas

Projekto „MoBiLait: mokymosi galimybių atvėrimas žmonėms, negalintiems skaityti įprasto spausdinto teksto, per Lietuvos bibliotekų tinklą“ leidinys.

„Siena" – tai istorija, nutikusi Lietuvoje: pasakojimas apie nusikaltimus, kurių tinkamai neištyrus kalėti iki gyvos galvos buvo nuteisti trys jauni vyrai. Apie sunkiai besisukančią neįsivaizduojamo dydžio teisėsaugos mašiną, prieš kurią bejėgiai jaučiasi ne tik paprasti žmonės, bet ir jai priklausantys teisininkai.

Ar teisingumas gali klysti? Ką daryti, atsidūrus prieš neįveikiamą ir akliną sieną? Nemanykite, kad tai jūsų neliečia. Ši siena staiga gali iškilti prieš kiekvieną iš mūsų.

Vytautas Čepas – psichologijos mokslų daktaras, Lietuvos rašytojų sąjungos narys, aštuonių knygų autorius. „Siena" – dokumentinis romanas, paremtas tikra istorija, su kuria susidūrė buvęs Lietuvos Respublikos generalinės prokuratūros ypatingai svarbių bylų tardytojas, Prezidento įkurtos grupės kovai su organizuotu nusikalstamumu vadovas, šiuo metu dirbantis kaip baudžiamosios teisės advokatas Egidijus Bičkauskas.

Raktažodžiai