Rasa Borodina
Karjeros guru

Rasa Borodina

Karjeros guru

kaip susirasti svajonių darbą?

Autorius:
Pavadinimas:
Karjeros guru
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio puslapių skaičius:
76
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
9786094840067
Išleidimo duomenys:
Obuolys 2019 | Kaunas
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Projekto „MoBiLait: mokymosi galimybių atvėrimas žmonėms, negalintiems skaityti įprasto spausdinto teksto, per Lietuvos bibliotekų tinklą“ leidinys.

Karjeros ekspertė Rasa Borodina savo patirtį ir žinias apie darbo paieškas sudėjo į knygą „Karjeros guru: kaip susirasti svajonių darbą?“. Knygoje rasite daug naudingų praktiškų patarimų, kurie padės pasiruošti darbo paieškoms ir jį susirasti.
Svajonės apie geresnį darbą, didesnį atlyginimą ar aukštesnes pareigas taps realybe, tačiau tam reikia šiek tiek žinių, tinkamo nusiteikimo ir plano.

Rasa Borodina – svetainės cvguru.lt įkūrėja ir karjeros ekspertė. Ji yra išbandžiusi ir darbdavio, ir darbo ieškančio žmogaus amplua, tad gerai pažįsta abi barikados puses. Knygoje „Karjeros guru: kaip susirasti svajonių darbą?“ autorė pasakoja, kaip darbo paieškas paversti tikslingu darbu, kuris nutiestų kelią svajonės link.
Pasak autorės, jei žinote, ko norite, vadinasi, esate savo kelio pradžioje, o trypčioti ir laukti, kad kas nors įvyktų savaime, tikrai neverta. Reikia imtis aiškaus veiksmų plano ir pradėti.

Knygoje „Karjeros guru: kaip susirasti svajonių darbą?“ sužinosite, kokie veiksniai lemia darbdavio sprendimą kviesti ar nekviesti kandidatą į darbo pokalbį, pagal ką kandidatas į darbo vietą atsirenkamas ir kaip padaryti, kad tas laimingasis būtumėt jūs. Autorė dalijasi patarimais, kaip parengti tinkamą CV, kaip psichologiškai nusiteikti ir pasirengti darbo pokalbiui. Knygoje rasite realių pavyzdžių ir patarimų kaip derėtų ar nederėtų elgtis, kad darbo pokalbis praeitų sėkmingai. Pasinaudoję šiais patarimais, galėsite triuškinti konkurentus ir sulauksite ne tik darbdavio susižavėjimo, bet ir išsvajoto darbo pasiūlymo.