Mano profesinio ir asmeninio gyvenimo balansas

Mano profesinio ir asmeninio gyvenimo balansas

100 kelių į sąmoningą dėmesingumą

Autorius:
--
Pavadinimas:
Mano profesinio ir asmeninio gyvenimo balansas
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
9786094403330
Išleidimo duomenys:
Vaiga 2019 | Kaunas
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Projekto „MoBiLait: mokymosi galimybių atvėrimas žmonėms, negalintiems skaityti įprasto spausdinto teksto, per Lietuvos bibliotekų tinklą“ leidinys.

Manote, kad darbas suryja nemenką dalį jūsų gyvenimo? Profesinio ir asmeninio gyvenimo balansas yra burtažodis, o sąmoningas dėmesingumas - neįkainojama pagalba atstatyti reikiamai pusiausvyrai. Ir kalbantis su kolegomis, ir susitikus su draugais galioja auksinė taisyklė: spręskite konfliktines ar stresines situacijas laisviau, be įtampos, draugiškai. Išlikite nepriklausomi, išmokite nesikarščiuoti, kai reikia - atsitraukti, raskite teigiamas savo profesijos savybes, suvokite, kokį vaidmenį darbas ir profesinė veikla vaidina jūsų gyvenime.

Geroji žinia yra ta, kad kasdien atlikdami vos po keletą dėmesingumo ugdymo pratimų, netrukus pastebėsite, jog vis labiau artėjate link sąmoningesnio gyvenimo. Pradėkite tiesiog nuo pirmojo skyriaus ir keliaukite žingsnis po žingsnio tolyn.

Šioje knygoje rasite įvairiausių kvėpavimo ir mankštos pratimų, įkvepiančių citatų, apmąstymui skirtų tekstų ir daugybę patarimų įvairiems gyvenimo atvejams. Atsipalaidavimo ir kūrybos valandėlėms skirta nemažai receptų, kuriais galėsite paįvairinti pietų ar užkandėlių pertraukos valgiaraštį, bei įvairiausių kūrybinių, gamybinių užduočių ir idėjų, kuriomis praturtinsite savo laisvalaikį