Julia Whelan
Metai su tavimi

Julia Whelan

Metai su tavimi

romanas

Autorius:
Pavadinimas:
Metai su tavimi
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
10 val. 2 min. 37 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-444-297-1
Išleidimo duomenys:
Sofoklis 2019 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Amerikiečių autorės ir garsios aktorės Julios Whelan debiutinis romanas „Metai su tavimi“ – pasakojimas apie Oksforde užsimezgusią romantišką studentės ir dėstytojo pažintį.

Amerikoje gyvenanti Eleonora Duran dar būdama trylikos turėjo svajonę – ji studijuos senajame Oksfordo universitete. Sulaukusi 24-erių ji pagaliau gali ją išpildyti - gavusi Rodo stipendiją, ji rengiasi kelionei į Angliją. Viską šiek tiek sujaukia pasiūlymas dirbti kylančio politiko ir kandidato į prezidentus kampanijos štabe. Nenorėdama praleisti tokios puikios karjeros galimybės, Ela pažada, kad dirbs nuotoliniu būdu, studijuos Oksforde, o pasibaigus mokslo metams grįš į gimtąją šalį.

Tik atvykus į Ameriką pirmąją dieną sugadina nerūpestingas vairuotojas… Netrukus paaiškėja, kad šis žmogus – Džeimis Davenportas, Oksfordo universiteto anglų literatūros dėstytojas. Kitaip tariant, žmogus, su kuriuo Ela visus metus susitiks kone kasdien. Ir nors pirmasis įspūdis nekoks, ilgainiui pažintis gilėja, jausmai stiprėja ir atrodęs lyg nuotykis pirmas susitikimas perauga į kur kas stipresnius jausmus.

Vis dėlto Džeimio elgesys Elai kelia įtarimų. Be to, neišvengiamai artėja mokslo metų pabaiga, kai mergina turės priimti nelengvą sprendimą - palikti Džeimį ir jo asmenines problemas ir grįžti į Ameriką ar numoti ranka į politinę karjerą ir pasilikti su Džeimiu sunkiu jam metu?

Raktažodžiai