Mosaraf Ali
Geros savijautos biblija

Mosaraf Ali

Geros savijautos biblija

Autorius:
Pavadinimas:
Geros savijautos biblija
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
12 val. 24 min. 51 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
--
Išleidimo duomenys:
Tyto alba 2015 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Projekto „MoBiLait: mokymosi galimybių atvėrimas žmonėms, negalintiems skaityti įprasto spausdinto teksto, per Lietuvos bibliotekų tinklą“ leidinys.

Knygoje „Geros savijautos biblija“ daktaras Ali rašo apie tai, kaip susieti oficialiąją, alternatyviąją ir tradicinę mediciną ir sujungti į vieną gyvensenos programą, paremtą per 20 metų sukaupta patirtimi ir jau kuris laikas plėtojamą jo Integruotos medicinos centre.

Integruota sveikatos priežiūra pagrįsta požiūriu, kad kiekvienas žmogus yra unikalus. Atsižvelgiama į unikalią fizinę, psichinę ir dvasinę kiekvieno asmens sąrangą jo gyvenamosios aplinkos sąlygomis. Svarbiausia, kad toks požiūris skatina kiekvieną iš mūsų prisiimti didesnę atsakomybę už savo sveikatą, nes tai neatsiejama mūsų pačių gyvenimo valdymo dalis. Todėl tikrai prasminga naudotis visomis įmanomomis ne tik oficialiosios Vakarų medicinos, kuri, be abejo, per pastaruosius 100 metų padarė tikrų stebuklų, žiniomis ir gebėjimais, bet ir daugybės skirtingų kultūrų tradicijomis bei šaltiniais.