Thierry Robberecht
Vilkas, kuris iškrito iš knygos

Thierry Robberecht

Vilkas, kuris iškrito iš knygos

Autorius:
Pavadinimas:
Vilkas, kuris iškrito iš knygos
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
6 min. 1 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-473-081-8
Išleidimo duomenys:
Debesų ganyklos 2018 | Kaunas
Prieinamos kopijos rengėjas:
5.0
1 įvertinimas
viršelis
Aprašymas

Rašytojo ir dainų kūrėjo Thierry Robberecht pasakojimas „Vilkas, kuris iškrito iš knygos“ atskleidžia, kad tikras pasaulis kartais gali būti daug baisesnis nei sukurtas knygose. Ypač, jei pats esi knygos personažas. Istoriją puikiai papildo dailininko Gregoire Mabire iliustracijos.

Kai vieną dieną iš didžiulės ir perkrautos mažos mergaitės bibliotekos lentynos iškrenta knyga, iš jos iškrenta ir aštriadantis juodas vilkas. Jis greitai supranta, kad tikras pasaulis jam nepasiūlys nieko gero, nes vilką iškart ima gainiotis katė. Vilkas yra pelės dydžio, juk jis iškrito iš knygos paveiksliuko, todėl katei būtų visiškai lengva jį sučiupti. Persigandęs vilkas bando grįžti į savo knygą, bet vis nepataiko į reikiamą puslapį.

Jį išspiria avis, nes vilkas bando per anksti įlįsti į istoriją, paskui jį išspiria kiti vilkai, nes bando grįžti, kai istorija jau pasibaigusi. Tada vilkas bando tiesiog įsisprausti į bet kokią kitą knygą, tačiau jis netinkamai apsirengęs princesių pasakos puotai, ką jau kalbėti apie knygą, pilną nesvetingų dinozaurų... Galiausiai vilkas įlipa į vieną knygą ir atsisėda ant rąsto šalia raudona kepuraite pasipuošusios liūdinčios mergaitės. Jis sutinka palydėti mergaitę iki jos senelės namų.