Tim Samuels
Kur dingo mano ietis?

Tim Samuels

Kur dingo mano ietis?

kaip suprasti vyrus

Autorius:
Pavadinimas:
Kur dingo mano ietis?
Diktorius:
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
9 val. 17 min. 42 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-01-2913-5
Išleidimo duomenys:
Alma littera 2017 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

„Tai štai ką jie galvoja! Kaustantis žvilgsnis į XXI a. vyrų psichikos užkulisius... Juokinga, sąmojinga, gudri ir unikali knyga.“
Helen Fielding, „Bridžitos Džouns dienoraščio“ autorė

Uždaryti ankštuose biuruose, atskirti nuo vyriškos draugijos, įstrigę per 10 tūkstančių metų nepasikeitusiame medžiotojo kūne šiuolaikiniai vyrai bejėgiškai bando atkreipti į save dėmesį ir moka didžiulius pinigus santykių guru, kad išmoktų tai, ką ir taip turėtų mokėti – bendrauti su moterimis.

Santykiai, monogamijos iššūkis, tėvystė, religija, darbas, pornografija: siekdamas rasti šiuolaikinės vyrų krizės problemos sprendimą, BBC žurnalistas ir dokumentinių filmų autorius Timas Samuelsas nesibaimina net ir prieštaringų temų.

„Kur dingo mano ietis?“ – įkvepiantis, įdomus, su humoru pateiktas požiūris, priversiantis sustoti ir pagalvoti apie besikeičiančią vyrų tapatybę, gerąjį vyriškumą ir šiuolaikinio vyro vietą pasaulyje. O moterims, svarstančioms, kas slypi už atšiaurios išorės ir abejingo gūžtelėjimo paklausus, ar viskas gerai, ši knyga padės praskleisti šydą į komplikuotą vyrų pasaulį.