Jean Shinoda Bolen
Kiekviena moteris – deivė

Jean Shinoda Bolen

Kiekviena moteris – deivė

Autorius:
Pavadinimas:
Kiekviena moteris – deivė
Diktorius:
Papildoma informacija:
Leidinio formatas:
Kalba:
Leidinio trukmė:
9 val. 54 min. 33 sek.
ISBN/ISSN/ISMN numeris:
978-609-01-2482-6
Išleidimo duomenys:
Alma littera 2016 | Vilnius
Prieinamos kopijos rengėjas:
0 įvertinimų
viršelis
Aprašymas

Jean Shinoda Bolen, remdamasi mitinių graikų deivių įvaizdžiais, kviečia:

- sužinoti, kaip kasdienius poelgius ir savijautą veikia galingos pasąmonės jėgos, lemiančios esminius moterų skirtumus,
- atpažinti, kokių vienos ar kitos deivės savybių galime savyje atrasti skirtingais gyvenimo etapais,
- suvokti, kurias savo savybes puoselėti, kurias įveikti,
- išsiaiškinti, kokie Jūsų santykiai su mylimaisiais, vaikais, tėvais ir kitomis moterimis,
- atrasti, kaip pasinaudoti savo vidinėmis galiomis.

Jean Shinoda Bolen, medicinos mokslų daktarė, psichiatrė, Jungo psichoanalizės pasekėja, lektorė ir žinoma rašytoja. Yra parašiusi 13 knygų, iš jų žymiausios yra graikų mitologinių dievų archetipų pritaikymo šiuolaikinėje psichologijoje ir psichiatrijoje temomis „Kiekviena moteris – deivė“ (pirmą kartą išleista 1984 m., išversta į 24 kalbas) ir „Kiekvienas vyras – dievas“. Autorė yra žymi Amerikos psichiatrų asociacijos narė, Kalifornijos universiteto (San Francisko) psichiatrijos klinikinė profesorė, ilgametė Moterų fondo ir Tarptautinės transpersonalinės psichologijos asociacijos valdybos narė. Autorė aktyviai dalyvauja seminaruose, skaito paskaitas. J. S. Bolen gyvena Marino apygardoje, Kalifornijos valstijoje.

Perpratusi deivių tipus, moteris ims geriau suprasti save, santykius su vyrais, kitomis moterimis, tėvais, mylimaisiais ir vaikais. Vidiniai deivių pavidalai leidžia mums geriau suvokti, kad tai, kas skatina veikti ar net visiškai įtraukia, varo į neviltį ar teikia pasitenkinimą vienoms moterims, visiškai priešingai gali veikti kitas. (Jean Shinoda Bolen)